TRX/DVRT

Vad är TRX ® Suspension ® Training?
Född i US Navy SEALs och utvecklas av Fitness Anywhere ®, suspension Training ® är en revolutionerande metod för lånefinansierade kroppsvikt motion. Enkelt sätta upp den bärbara TRX ® Suspension Trainer ™ och du är i kontroll. Säker utföra hundratals övningar som bygger, styrka, smidighet, balans, rörlighet och förebygga skador, allt på intensitet du väljer. Titta på videon. Aldrig missar en träning igen.   TRX ® ger bättre prestanda och funktionalitet än stora träningsmaskiner som kostar tusentals dollar.  TRX ® sätter upp på några sekunder så att du kan få och hålla dig i form hemma, på gymmet eller på väg-var du vill. Tusentals människor i alla fitness nivåer använder nu TRX ®- Allt från professionella idrottare som behöver topprestanda till vanliga människor som bara vill känna och se sitt bästa, det  levererar TRX.  En komplett träningsmaskin för hela kroppens system.  TRX ® är mer än bara ett mångsidiga träningsredskap, det är ett komplett träningssystem. För att säkerställa din framgång, inkluderar  TRX ® . Att ta din träning på  till nästa nivå,

<< Vad är DVRT?
Dynamic Variable Resisted Training.
Josh Henkin skaparen av DVRT använder verktyget Sandbag i sitt sätt att träna och förklarar det så här. 
Skapandet av Ultimate sandsäck var ett direkt resultat av Strength Coach, Josh Henkin, att leverera bättre och snabbare resultat till sina kunder. Ännu viktigare Ultimate sandsäck skapades för att hjälpa Josh egna låga ryggproblem som var kompromissa sin egen livskvalitet.

Frustrerad med ineffektiva behandlingen och korrigerande träning, visste Josh det måste finnas ett bättre sätt! Sandsäck verkade vara spännande på grund av instabilitet och utmaningen till kärnan, men det var något saknas ett kraftfullt system för genomförande. Den verkliga kraften i Ultimate sandsäck ligger i förmågan att skapa övningar som samtidigt skulle kunna förbättra flexibilitet, turn-på de muskler som har glömts bort av de flesta vanliga övningar vikt rum och hjälpa till på nytt lära hur man använder "rätt" muskler att ta stress bort resten av kroppen.